Bestyrelsen i Kolding Volleyball Klub

Ansatte i Kolding Volleyball Klub

martin guldberg petersen

træner

Martin er ansat pr. 15. august 2022. Martin er headcoach for vores 1. hold for både damer og herrer, men er også involveret i de øvrige herre- og damehold, ligesom han også vil være involveret i arbejdet med de unge i klubben.

Karsten vium strandridder

udviklingschef - ungdomstræner - kidsvolleyekspert

Karsten er ansat fra 1. marts 2022 og vil bl.a. være underviser ved idrætsskoleprojektet i Kolding Kommune. Karsten er også træner på klubbens Kidsvolley og på ungdom begynder ligesom han vil være spillende ass. træner på klubbens Herre 2. Karsten er også ansat som udviklingschef og vil bl.a. være en del af projekt Ung i Volley.

Fie Buhl Smedegaard

Projektleder

Fie er ansat pr. 1. november 2022 til at holde styr på projekt Ung i Volley. Fie er uddannet fysioterapeut og har været selvstændig i en årrække, men begyndte i 2019 at læse Idræt på SDU med speciale i konkurrence- og eliteidræt, som hun færdiggør med udgangen af 2022. Fie er selv tidligere konkurrenceløber og bor til dagligt i Dalby med hendes mand og deres tre drenge