Teenvolley og ungdom begynder

Teenvolley

Ungdom begynder

Teenvolley er for alle i alderen 11 år (6. klasse)og op efter. Som helt nybegynder vil du oftest starte med Teenvolley inden du bliver kastet ud på den store volleyball bane. Teenvolley spilles på en badmintonbane med 2-3 spillere på banen og er et perfekt begynderspil for unge, som vil starte til volleyball. I Teenvolley træner drenge og piger sammen og med mulighed for at deltage i stævner enten kønsopdelt eller som mix i løbet af sæsonen.

Træningstid: Mandag eller onsdag kl. 18.00-19.30

Træningssted: Bakkeskolens hal, Seestvej 6, 6000 Kolding

Trænere: Britt, Charlotte, Rikke m.fl.

Kontakt: Karsten 30273869

Du er også velkommen til at sende en mail til os på info@kolding-vk.dk

Se videoerne herunder for at få en uddybende forklaring på spilformen.

Holdet er for drenge og piger fra 11-12 år (6. klasse), som ønsker at prøve volleyball spillet på den store bane. For at spille volleyball på den store bane har du stiftet bekendtskab med enten Kids- eller Teenvolley i skolen eller i en klub og du vil derfor hurtigt opleve, at du sagtens kan være med. Det vigtigste er, at du har modet til at komme, viljen til at prøve og accepterer at fejl er en del af læringen.

Med volleyball for begyndere har vi træning 1 gang om ugen, men du er også velkommen til at deltage i Teenvolley om mandagen. Men du behøver altså kun at komme én gang, hvis det passer bedst. Når/hvis du efter en periode med volleyball på begynderholdet om onsdagen har lyst til flere udfordringer, så har vi tilbud om et øvet hold på en anden bane om onsdagen eller tirsdag og torsdag for de lidt mere øvede.

Træningstid: Onsdag kl. 18.00-19.30

Træningssted: Bakkeskolens hal, Seestvej 6, 6000 Kolding

Trænere: Benjamin, Karsten m.fl.

Kontakt: Karsten 30273869

Du er også velkommen til at sende en mail til os på info@kolding-vk.dk