Vision for Kolding Volleyball Klub

I Kolding VK skal der være plads til alle uanset alder og niveau. Det sociale miljø og det at skabe gode sportslige resultater skal gå hånd i hånd. Det er klubbens ambition, at Kolding VK skal være at finde på alle niveauer med seniorhold i divisionen, serier og mixrækker samt ved flest mulige stævner i Kids- Teen- og ungdomsvolley. Vi vil danne de bedst mulige rammer for udviklingen af volleyball ved på alle måder, at være en attraktiv breddeklub med plads til alle, lige fra Kidsvolley til volleyball for seniorer. Vi vil stræbe efter at blive så dygtige som muligt såvel til spillet på banen, som alt det uden for banen.

Vi vil arbejde for en stigning i medlemstallet og med en målsætning om, at vi senest i 2025 har rundet 500 aktive medlemmer. Dette gøres ved at arbejde målrettet med en stor børne- og ungdomsafdeling, en attraktiv motionsafdeling og et setup der sikrer kvalitet for turneringsholdene.

Vi vil gøre Kolding VK mere synlig ved en målrettet markedsføring bl.a. på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Samtidig vil vi konstant arbejde for et generelt kendskab til volleyball i offentligheden både lokalt og nationalt.