Nominering til årets forening i Kolding Kommune 2020

Kolding Volleyball Klub har kombineret massiv medlemsinvolvering med udenlandsk inspiration, og skabt stor medlemsfremgang på alle årgange. For fem år siden var tilbuddet af hold udelukkende rettet mod spillere over 18 og medlemstallet var 80. Nu har klubben 169 medlemmer, og der findes hold for børn fra tre år og helt op til senioralderen.

Dette bemærkelsesværdige skridt er sket ved grundigt og vedholdende arbejde af bestyrelsen og klubbens trænere. Bestyrelsen har valgt en strategi, hvor udvikling af tilbuddet i klubben har høj prioritet samt en målsætning om at vokse på bredde- og ungdomsdelen, hvilket i høj grad er lykkedes. Klubben har engageret alle medlemmerne, og der er nu fundet flere frivillige trænere, så der er kvalificerede trænere til alle hold. I Kolding Volleyball Klub er der stolthed at spore over at være nomineret til prisen, som årets forening.

– Vi er super glade for at være blandt de nominerede til årets forening og pavestolte af at have så stor fremgang i klubben. Der skal lyde en stor tak til de frivillige kræfter, der har været med til at igangsætte denne udvikling. Og det stopper bestemt ikke her, siger den energiske formand for volleyballklubben, Karsten Vium Strandridder.

Årets ungdomsklub 2018