Kolding Volleyball Klub down Memorylane

Kolding Volleyball Klub har sin oprindelse tilbage i 1986. Dengang var navnet Dyrehavens Volleyball Klub, hvor aktiviteterne var både indendørs volleyball om vinteren og beachvolley om sommeren på banerne ved siden af det daværende Dyrehaveskolen. Indtil 2015 var aktiviteterne i klubben for det voksne segment, hvor man levede lidt en ”elevatortilværelse” mellem rækkerne for både dame- og herreholdene, mens der ofte var godt gang i seniormix aktiviteterne. Fra 2015 tog den daværende bestyrelse teten til at etablere sig som ungdomsklub og derfra gik det stærkt. I 2015 var medlemstallet på 76 medlemmer, hvoraf 24 af disse var unge under 18 år til i 2020 at have 233 medlemmer, hvoraf 100 af disse er børn og unge under 18 år.