Syddanmarks største volleyballklub

 

I Kolding Volleyball Klub arbejder vi bevidst med vores vision om at være et fedt sted at være medlem og en forening, hvor man kan møde mange forskellige mennesker.


Klubben arbejder for at skabe større kendskab og kærlighed til volleysportens mange facetter. Den drives fortrinsvis af frivillige hænder, og vi er sammen om at sørge for, at alle vi medlemmer har det sjovt og trygt – som det hele jo handler om. 

Fra klubbens side arbejdes der målrettet med tryghed og fællesskab. I ungdomsafdelingen sker det særskilt gennem initiativet Ung i Volley, et spændende flerårigt projekt, som vi forventer os meget af.

Vi har mange forskellige hold og er fælles om at tjene en del af pengene til driften af klubben. Vi har fx. gode samarbejdsaftaler ved musikevents i Kolding og ved Rock under Broen i Middelfart, hvor vi er hjælpere.

Klubbens børne/ungeafdeling er afhængig af forældrenes frivillighed, og her skylder vi tak for, at der samarbejdes indbyrdes og med trænerne om at give de unge gode og sjove fællesskabsoplevelser til træning, kampe og stævner.

Udover fællesskabet, der bæres af frivillighed, er vi så heldige, at vores klub også støttes af mange gode sponsorer, som blandt andet hjælper med større udgifter, oftest udstyr til kamp og træning. 

 

Mange om frivillighed

Der er mange måder at være frivillig på i Kolding Volleyball Klub, og vi forventer, at alle medlemmer vil bidrage til klubbens givende fællesskaber, både socialt og praktisk.

Det praktiske tjanser kan f.eks. være 

  • at bage en kage, 
  • at være med til at stå i bod, 
  • at indløse pant,
  •  at være træner for et hold,
  • at være tovholder for juleafslutningen
  • at være hjælper ved musikevents

Under sociale opgaver gælder det, at man som kammerat holder hånden under holdkammeraterne og aldrig lader nogen i stikken socialt eller praktisk.

Har man lyst til mere, er der flere forskellige poster i udvalg og bestyrelse. Vi en demokratisk styret organisation med en velfungerende bestyrelse, der hele tiden tager stilling til klubbens fremgang og trivsel.

Foreningens medlemstal steg fra 73 medlemmer i 2015 til 236 medlemmer i 2021 på grund af en meget aktiv indsats fra klubbens side.

I kraft af denne fælles indsats fra medlemmer, forældre og bestyrelse har Kolding Volleyball klub  kunnet indgå flere spændende samarbejder med både Kolding Kommune, Campus Kolding og Kolding Beachvolley, fået bred medlemstilgang og i marts 2023 opnået titlen som Årets Forening 2022 i Kolding Kommune.

Alt dette kan du læse mere om her på vores sider.