Tilmelding og betaling

.Her kan du læse mere om vilkår for tilmelding og betaling i Kolding Volleyball Klub. 

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at klikke på linkknappen under det hold, som du ønsker at tilmelde dig. Ved tilmelding bliver du bl.a. spurgt om samtykke til at benytte billeder at dig på klubbens medier. Dette håber vi mange vil, så vi kan promovere os bedst muligt. Du er altid velkommen til at få et billede taget af et medie, hvis du ikke synes det skal bruges.

Når du tilmelder dig, så “forpligter” du dig også til at tage del i det store fællesskab i Kolding Volleyball Klub. Vi har ikke mange regler og krav, men vi ønsker at flest mulige bidrager til fællesskabet, så vi sammen er med til at skabe den bedste klub for os alle. Vi arbejder pt. med en frivillighedsstrategi, som vi håber kan være med til at løfte klubben på alle mulige måder. 

BETALING

  • Almindelig betaling af kontingent. Det betalte beløb er betaling for hele sæsonen. Ved betaling inden 1. september sparer man 5%. Kontingentet vil falde til en lavere pris hver måned, så det enkelte medlem oplever, at man kun betaler for den periode man har været i klubben i sæsonen. Man betaler altså det kontingent, som er sat den pågældende måned, hvor man starter. Eksempel: Starter man d. 7. september, så betaler man september kontingent, men starter man d. 25. oktober, så betaler man oktober kontingentet. Det er første dato man er til træning, som er gældende for hvilken kontingent man skal betale. Alle må træne med i 14 dage inden der skal betales, så man finder ud af, om det enkelte hold er det rigtige eller om man ønsker at gå til volleyball eller ej (men selvfølgelig gør du det😊)

     

  • MobilPay. På enkelte hold kan der betales via MobilPay, men dette fremgår af det enkelte holds beskrivelse. Så hvis der ikke står noget, så kan man ikke betale med MobilPay.
Her kan du læse mere om vilkår for tilmelding og betaling (link kommer inden længe)

Hvis ikke man har mulighed for betaling med kort på det hold, hvor man skal spille, så skal man tage kontakt til klubbens kasserer Simon Luckmann