Tilmelding og betaling

.Her kan du læse mere om vilkår for tilmelding og betaling i Kolding Volleyball Klub. 

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at i aktivitetsoversigten at finde det hold, hvor du gerne vil gå. Her klikker du på TILMELD knappen. 

Ved tilmelding bliver du bl.a. spurgt om samtykke til at benytte billeder at dig på klubbens medier. Dette håber vi mange vil, så vi kan promovere os bedst muligt.

Når du tilmelder dig, så “forpligter” du dig også til at tage del i det store fællesskab i Kolding Volleyball Klub. Vi har ikke mange regler og krav, men vi ønsker at flest mulige bidrager til fællesskabet, så vi sammen er med til at skabe den bedste klub for os alle. Vi arbejder pt. med en frivillighedsstrategi, som vi håber kan være med til at løfte klubben på alle mulige måder. 

BETALING AF KONTINGENT

Det foregår via vores hjemmeside, hvor du klikker dig ind på det hold, som du vil gå på. Her klikker du på TILMELD knappen, hvorefter der åbner sig et betalingsmodul via vores administrationssystem Conventus. Her udfylder du det der skal udfyldes. Det betalte beløb er betaling for hele sæsonen/resten af sæsonen. 

Ved betaling INDEN d. 1. september sparer du 10%. Herefter vil der være fuldt kontingentet. Pr. 1. december og igen pr. 1. februar vil kontingentsatsen falde yderligere, så du på den måde ikke skal betale det fulde kontingent, hvis du kommer senere ind i sæsonen. Det vil den første dato du er til træning, som er gældende for hvilken kontingent du skal betale. Du må træne med i 14 dage inden der skal betales, så du lige finder ud af, om det enkelte hold er det rigtige eller om du ønsker at gå til volleyball eller ej (men selvfølgelig gør du det😊

Hvis ikke du har mulighed for betaling med kort på det hold, hvor du skal spille, eller du har brug for en form for ordning ift. betaling, så skal du tage kontakt til klubbens kasserer Helle Holm