Ungdom fortsætter

Holdet er for både drenge og piger der ønsker at spille volleyball. Fælles for alle er, at man har spillet volleyball enten via Kidsvolley i klubben eller har været igennem vores begynderstadie på ungdom begynder holdet eller med Teenvolley.

Som spiller på ungdom har du styr på grundteknikken og har erfaring med spillet med 6 spillere på banen. Holdet kan af klubbens U15 og U17 spillere bruges som supplement til træningen på U15 og U17 holdene. Der arbejdes bl.a. med at give spillerne erfaring med forskellige systemer og positioner. 

Samtidigt med er det vigtigt for alle på holdet, at man kan lide at være i hallen og det er derfor vigtigt, at du accepterer de andre spillere og giver plads til både fejl og succeser.

Vi deltager i så mange stævner som muligt og håber at spillerne vil prioritere at deltage idet det er en vigtigt del af både spillernes udvikling, men også i oplevelsen i at gå til volleyball og det sociale.

Træningstider: Onsdag kl. 18.00-19.30

Trænere: Karsten

Træningssted: Bakkeskolens hal, Seestvej 6, 6000 Kolding

Kontakt: Karsten 30273869

Du er også velkommen til at sende en mail til os på info@kolding-vk.dk

Træning for spillere fra vores samarbejdsklubber: 
Spillere, som er tilknyttet en anden af vores omkringliggende klubber, kan deltage i træning i KVK til en fordelagtig pris. For at kunne få dette tilbud, skal man som spiller have en af vores omkringliggende klubber som sin primære klub og dermed kun have KVK som et ekstra træningstilbud. Tag gerne kontakt til Karsten for yderligere

Volleyball i Kolding