Ungdom, 2022-23

Holdet er for både drenge og piger der ønsker at spille volleyball. Fælles for alle er, at man har spillet volleyball enten via Kidsvolley eller har været igennem vores begynderstadie (Teenvolley).

Vi arbejder meget med de grundlæggende teknikker og du vil hurtigt opleve fremgang og at alle kan være med. Det vigtigste er, at du har modet til at komme, viljen til at prøve og accepterer at fejl er en del af læringen. Vi arbejder som udgangspunkt med volleyball på 6-mands banen, men vi ved også, at de tekniske aspekter i spillet skal øves og læres. Samtidigt med er det vigtigt for alle på holdet, at vi kan lide at være i hallen og det er derfor vigtigt, at man på begynderholdet accepterer de andre spillere og giver plads til både fejl og succeser.

Vi deltager i så mange stævner som muligt og håber at spillerne vil prioritere at deltage idet det er en vigtigt del af både spillernes udvikling, men også i oplevelsen i at gå til volleyball og det sociale.

Årgange: U15: 2008 + 2009 + 2010 / U17: 2006 + 2007

Træningstider: Tirsdag kl. 16.00-18.00 og torsdag kl. 16.00-18.00

Trænere: Bjarne, Rune, Martin, Sofie, Maria, Kristian, Jesper Signe m.fl.

Træningssted: Kolding Volleyball Klub, dyrehavevej 116B

Kontakt: Karsten 30273869

Du er også velkommen til at sende en mail til os på info@kolding-vk.dk

Træning for spillere fra vores samarbejdsklubber: 
Spillere, som er tilknyttet en anden af vores omkringliggende klubber, kan deltage i træning i KVK til en fordelagtig pris. For at kunne få dette tilbud, skal man som spiller have en af vores omkringliggende klubber som sin primære klub og dermed kun have KVK som et ekstra træningstilbud. Tag gerne kontakt til klubbens ungdomskoordinator Karsten for yderligere

Volleyball i Kolding