Spillertøj

Spillertøj

Vi har lavet en custom aftale med Macron Denmark. Vi får her produceret spillersæt til alle klubbens hold lige fra Kidsvolley til Senior Mix. Vi bliver dermed flot repræsenteret hver gang vi har spillere til kampe og stævner. 
Spillertøjet er af høj kvalitet og med indfarvet tryk (sublimation tryk), som gør, at logo, nummer m.v. ikke bliver slidt af ved slid eller vask.
 
 • Der laves en 3-årig aftale
 • Betal kun for trykket – priser fra 25 kr. pr. tryk og op til 40 kr. pr. tryk
 • Virksomhedens logo kommer på klubbens hjemmeside
 • Man kan vælge at være sponsor på spillersæt for målgrupperne:
  • Kidsvolley (50 stk.)
  • Ungdom (4 sæt á 16 stk. = 64 stk.)
  • Turnering – division og danmarksserie (pt. 5 hold á 16 stk. pr. hold = 80 stk.)
  • Voksen seniormix (75 stk.)

Aftaler for 2021-2024 vil blive lavet senest juni 2021 og vil derefter dække sæsonerne 2021-22, 2022-23 og 2023-24

Kontakt

Formand i Kolding Volleyball Klub

Formand Karsten Vium Strandridder – formand@kolding-vk.dk – (+45) 3027 3869

Aftale med Macron

Vi har med opstart i sæsonen 2021-22 indgået aftale med tøjfirmaet Macron, som er ét af de store forhandlere af sportstøj i Europa. Macron er et italiensk firma og spreder sig over flere idrætter. Her i Danmark har flere og flere volleyball klubber Macron som spillersæt og fornyelig har Dansk Håndbold Forbund lavet aftale om kampsæt til alle dommere i de to professionelle ligaer.

I Danmark er leverandøren bosiddende i Kolding og forhandles af Sportivi A/S og vi efterlever dermed klubbens eget ønske om at støtte de lokale virksomheder og butikker i Koldingområdet.

Der er med Macron lavet en aftale med et firma, som har et stærkt brandværdi i sportsverdenen. Samtidigt er Macron kendetegnet ved at have produkter af en høj kvalitet og med et stort udvalget af tøj til sportens verden. Vi har med andre ord valgt et produkt, hvor vi satser på kvalitet og vi glæder os derfor meget til at klæde klubbens spillere på med både spillertøj og med trænings- og fritidstøj fra Macron.

Spillertøjet vil blive designet af klubben og sponsorerne vil få tildelt de sponsorpladser, som er aftalt. Herefter vil designet blive sendt til produktion i Italien og klubben vil til sæsonstart 2021-22 kunne præsenteres med flotte nye spillersæt.

De påtrykte logoer bliver ikke det almindelig tryk, som der kan laves i de fleste tøjbutikker, men derimod indfarvet direkte fra fabrikken i Italien. Det vil sige, at spillertøjet holder farven og ikke slides af efter 3 sæsoner i aktion. Hvis ikke tøjet bliver ødelagt undervejs, som vil det være i så god stand efter 3 sæsoner, at det kan blive tilbudt klubbens spillere til en fordelagtig pris efter udløb af den 3-årige sponsorperiode. Dermed vil sponsorernes logoer stadig florere i klubben, men uden at det koster yderligere. Dog håber vi, at sponsoratet har givet gensidig glæde og at kunne genforhandle en ny 3-årige periodeJ