Projekt Ung i Volley

Der er tale om et lokalt forankret projekt, som i fremtiden vil være en del af vores volleyballklub. Projektet startede som en ide i bestyrelsen, og det er gennem de sidste år blevet realiseret. 

Den 1. marts 2022 startede projektet officielt op, og her blev vores formand, Karsten, ansat som udviklingschef, og Fie kom til som projektleder d. 1. november 2022.

Projektets formål er at få flere unge i foreningslivet, og allerhelst i Kolding Volleyball Klub. Gennem volley og andre sociale aktiviteter ønsker vi at skabe et fedt ungdomsmiljø, hvor de unge trives og synes, det er fedt at komme. Samtidig vil vi arbejde med at få flere frivillige i klubben, især blandt de unge medlemmer.

Projektet lægger op til at arbejde med aktiviteter for og med de unge spillere i klubben, såvel som der vil være samarbejde med folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Kolding. Andre samarbejdspartnere vil være Kolding Kommune og øvrige frivillige foreninger i kommunen. Hele vejen igennem vil de unges trivsel være i højsædet, og vi arbejder med at udvikle og afprøve aktiviteter, som de unge synes er fede. Undervejs i projektet vil aktiviteterne bliver evalueret således at vi, når projektet slutter efter knap 4 år, kan dele vores nye viden med andre foreninger, og der er rigtig mange, der kan gøre brug af den nye viden.

Ung i Volley vil understøtte Ungdomsarbejdets ABC

Har du spørgsmål til projektet, så hiv endelig fat i Fie eller Karsten eller se mere i projektbeskrivelsen for Ung i Volley